Półkolonie zimowe 2016 z Fundacją Nasze Dzieci

12.11.2015
Fundacja Nasze Dzieci - półkolonie zimowe

Uprzejmie informujemy, że Fundacja Nasze Dzieci organizuje w Dąbrowie Górniczej dla dzieci w wieku 6-9 lat półkolonie zimowe. Zaplanowaliśmy dwa pięciodniowe turnusy w terminach: od 15 do 19 lutego 2016 r. oraz od 22 do 26 lutego 2016 r.

W programie każdego turnusu półkolonii:

• Dzień Nauki: pokazy eksperymentów naukowych oraz warsztaty z robotyki z klockami LEGO,
  • Dzień Zdrowia: warsztaty ekologiczne i kulinarne,
  • Dzień Kultury: savoir vivre, koncert muzyczny lub przedstawienie teatralne,
  • Dzień Sportu: olimpiada sportowa z nagrodami i dyplomami,
  • Dzień Kreatywny: dzieci wymyślają i tworzą dla siebie przebrania plus zajęcia taneczne z instruktorem.

A ponadto zapewniamy czas wolny na swobodną, beztroską zabawę oraz gry i zabawy planszowe, integracyjne i rekreacyjne wewnątrz i na zewnątrz (trzy place zabaw, górka saneczkowa, boisko), opiekę nad dziećmi w godz. od 5.30 do 18.00, wykwalifikowaną kadrę, zabezpieczenie medyczne, wyżywienie (przedśniadanie o godz. 7.00, śniadanie, II śniadanie, obiad dwudaniowy, podwieczorek).

Cena dla wpłat do 17 grudnia 2015 r. tylko 250 zł./osoby/turnus,
a dla wpłat po 17 grudnia 2015 r. - 310 zł./osoby/turnus.

Zapisy: tel. 795-547-361 w godz. od 9.00 do 15.00 w dni robocze od poniedziałku do piątku lub e-mail: Katarzyna.Kulik@arcelormittal.com. W zgłoszeniu prosimy podać: imię i nazwisko oraz wiek dziecka, dane kontaktowe do rodziców (e-mail, telefon), godziny pobytu dziecka na półkoloniach, wybrany termin.

Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zapisów. Szczegóły zamieściliśmy na plakacie oraz w dokumentach do pobrania poniżej. Zapraszamy do skorzystania z oferty.
Półkolonie zostały zatwierdzone przez Kuratorium Oświaty pod sygnaturami: SLA/7/20151202 oraz SLA/9/20151210.

Szczegóły oferty do pobrania i wydruku:

1. Plakat w formacie pdf do wydruku
  2. Karta kwalifikacyjna uczestnika wypoczynku
  3. Regulamin półkolonii

2016-02-09 Uprzejmie informujemy, że zakończyliśmy zapisy dzieci na półkolonie zimowe. Nie mamy już wolnych miejsc.

Fundacja Nasze Dzieci - półkolonie zimowe