Przekaż 1% podatku dla dzieci - KRS 0000377619

04.02.2019
1% podatku dla dzieci, 1 procent, opp, ngo, Dąbrowa Górnicza, Kraków, śląskie, małopolskie, edukacja, przedszkola, pomoc dzieciom, Fundacja Nasze Dzieci

Szanowni Państwo,

Z całego serca dziękujemy wszystkim, którzy wspierają działalność statutową Fundacji Nasze Dzieci. Dziękujemy za piękne zaangażowanie wolontariuszy i rodziców w projekty Fundacji i przedszkoli, za każdorazową pomoc, również w chwilach trudnych.

Prosimy Państwa o przekazanie 1% podatku Fundacji Nasze Dzieci - KRS 0000377619.

Wasze wsparcie da Fundacji Nasze Dzieci szansę na prowadzenie działalności w większym rozmiarze, na rozwój, na poszerzenie oferty w zakresie edukacji, oświaty, wychowania, ochrony zdrowia oraz wypoczynku dzieci i młodzieży, dopomoże w organizacji wolontariatu, pozwoli na niesienie pomocy dzieciom i ich rodzinom, działalność charytatywną oraz pozostałą działalność statutową pożytku publicznego.

Jak przekazać 1% podatku Fundacji Nasze Dzieci?

Wypełniając odpowiednią rubrykę w rocznym zeznaniu podatkowym PIT. Aby przekazać 1 % podatku, wystarczy wpisać w zeznaniu rocznym jego kwotę oraz numer KRS 0000377619. Samym przelewem zajmie się urząd skarbowy.

Po szczegóły zapraszamy do informacji zamieszczonych pod linkiem: Przekaż 1% podatku Fundacji Nasze Dzieci - KRS 0000377619

Wszystkim darczyńcom z całego serca dziękujemy za przekazane wsparcie.

1 procent dla dzieci, ngo, opp, wykaz opp, Fundacja Nasze Dzieci, ały kraj, Polska, śląskie, małopolskie, Kraków, Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Będzin, Łazy, Siewierz, Katowice, opolskie, Zdzieszowice, Chorzów, Świętochłowice