Kartka dla Medyka - film z pracami dzieci i podziękowaniem :)

06.04.2020

Z Akcji Kartka dla Medyka, które zostały przeprowadzone:

• w Niepublicznym Przedszkolu ArcelorMittal Poland "Akademia Małych Pociech w Krakowie", wicedyrektor przedszkola - Pani Agnieszka Jakubek oraz nauczyciel przedszkola - Pani Karolina Więcławska,
  • w Niepublicznym Przedszkolu ArcelorMittal Poland "Równe Przedszkolaki" w Dąbrowie Górniczej, wicedyrektor przedszkola - Pani Marta Gierat-Ossak oraz nauczyciel przedszkola - Pani Karolina Męcik,

zmontowały filmy zawierające prace plastyczne dzieci z życzeniami i podziękowaniami dla medyków oraz zdjęcia grupowe.

Film z Krakowa przedszkole wysłało do lekarzy pracujących na oddziale zakaźnym krakowskiego szpitala w Krakowie-Prokocimiu, a film z Dąbrowy Górniczej przedszkole wysłało do szpitali zlokalizowanych w okolicznych miejscowościach w podziękowaniu dla wszystkich lekarzy, pielęgniarek, ratowników medycznych i innych pracowników służby zdrowia, którzy niosą nam pomoc w tym trudnym dla nas czasie.

Z całego serca dziękujemy!!! heart

Filmy w podziękowaniu dla wszytkich medyków udostępniamy również poniżej heart

Więcej o Akcji Kartka dla Medyka

-----------------

W filmach przedszkola wykorzystały utwór muzyczny "Wszystko będzie dobrze":

Autorem słów i muzyki jest Wojciech Byrski, a producentem muzycznym Marcin Kindla.