Nabór dzieci do przedszkoli

18.02.2020
Rekrutacja do przedszkoli ArcelorMittal Poland

Uprzejmie informujemy, że od 24 lutego do 16 marca 2020 r. *)  prowadzimy nabór dzieci na rok przedszkolny 2020/2021:

• do Niepublicznego Przedszkola ArcelorMittal Poland „Równe Przedszkolaki”, zlokalizowanego w Dąbrowie Górniczej, przy ul. Kasprzaka 74a oraz
  • do Niepublicznego Przedszkola ArcelorMittal Poland „Akademia Małych Pociech w Krakowie”, zlokalizowanego w Krakowie na os. Centrum A nr 14.

Szczegółowe informacje na temat naboru dzieci do przedszkoli, a także odpowiednie dokumenty rekrutacyjne, znajdą Państwo na podstronie danego przedszkola w zakładce Nabór:

Uwaga!!!

*) Z powodu decyzji MEN o odwołaniu zajęć w przedszkolu w związku z koniecznością przeciwdziałania rozprzestrzenianiu sie koronawirusa, bardzo prosimy rodziców o składanie wniosków do 13 marca. Składanie wniosków będzie możliwe w ostatnim dniu, tj. 16 marca, ale nie będzie kontaktu osobistego z personelm przedszkola (proszę śledzić komunikaty w zakładce Nabór danego przedszkola).